Bine ai venit pe SoftDesign ! Pentru o mai buna navigare folositi Mozilla Firefox !

Tema creeata de Mr.Ben - Versiune forum: phpbb2 - Toate drepturile rezervate! - © 2011 SoftDesign

AcasaAcasa  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automata: 
:: Mi-am uitat parola
Panoul utilizatorului
Navigare rapida
Impartiti
Ultimele subiecte
» Intrebare Culori
Vin Sept 09, 2011 12:52 pm Scris de Emanuel

» Ne-am mutat
Mar Sept 06, 2011 12:13 pm Scris de MrBeny

» Ne-am mutat
Mar Sept 06, 2011 12:13 pm Scris de MrBeny

» Ne-am mutat
Mar Sept 06, 2011 12:12 pm Scris de MrBeny

» Ne-am mutat
Mar Sept 06, 2011 12:12 pm Scris de MrBeny

» Ne-am mutat
Mar Sept 06, 2011 12:11 pm Scris de MrBeny

» Ne-am mutat
Mar Sept 06, 2011 12:09 pm Scris de MrBeny

» Ne-am mutat
Mar Sept 06, 2011 12:08 pm Scris de MrBeny

» Ne-am mutat
Mar Sept 06, 2011 12:06 pm Scris de MrBeny

» Ne-am mutat
Mar Sept 06, 2011 12:04 pm Scris de MrBeny

Top postatori
Mr.Ben
 
fraNNNta
 
Mr.Kazz
 
Coloratu;x
 
Venom
 
Mark
 
Kira
 
cornelnicolae
 
Mr.Gabi
 
alexnica
 
Cei mai activi postatori ai saptamanii• Alegeti un titlu cat mai explicit care reflecta problema voastra, daca titlul nu este relevant, nu vi se va raspunde pana nu-l editati.
• Incercati sa nu folositi limbaj de messenger/chat si ma refer la cuvintele prescurtate sau litere adaugate care nici macar nu-si au rost, cum ar fi: scz, pt, bv, brb, wtf, gg, gj, nb, wb, dnd, etc. Prin urmare astfel de limbaj nu este permis.
• Daca aveti o problema cu forumul dumneavoastra .pune-ti in fata titlului versiunea forumului(de exemplu [phpbb2] .[phpbb3] .[punBB] sau [invision] )Creaza un efect de dezintegrare!  :: Forum :: Coş de Gunoi
durachell
Rang:Membru
Mesaje : 11
Data de inscriere : 15/08/2011
Localizare : Prahova

Vezi profilul utilizatorului
Spatiu Publicitar
Scris de durachell - Lun Aug 15, 2011 9:08 am
În acest tutorial am să-ți arat cum să creezi un poster folosind o tehnică de dezintegrare pentru render. Acest poster este ușor de realizat dacă te pricepi în Photoshop și dacă ai o imaginație bogata pentru a crea brush-urile. Aștept posterele voastre.

Imaginea finală


Pasul 1
Crează un nou document cu dimensiunea de 700 x 1000 pixeli. După aceea deblochează layer-ul Background. În final adaugă un Gradient Overlay la acest layer cu următoarele setări:

Pasul 2

Crează un layer nou. Apucă Brush Tool și un brush moale, alb și rotund de 300 px. În acest layer folosește brush-ul în mijlocul documentului astfel încât să faci centrul documentului cu alb. Gradientul din pasul 1 nu a fost de ajuns, așa că în acest pas vom rezolva această problemă. Setează acest layer pe Soft Light cu opacitatea la 80%.

Pasul 3

Acuma adaugă render-ul dorit în centrul documentului. Redimensionează-l și poziționează-l după bunul tău plac. După aceea adaugă-i un layer mască și șterge din el ceea ce nu-ți trebuie.

Pasul 4

Înainte să ștergi din render ceea ce nu este folositor, gândește-te la imaginea finală. Eu am vrut ca brush-urile să fie toate adăuga-te sub mâna stângă (cea fără pistol), așa că înainte să șterg din render, am creat o copie cu mâna stângă. Am creat o selecție în jurul ei cu Pen Tool, iar după am adăugat copia într-un layer nou. Acest layer să fie primul layer.

Pasul 5

Acuma vine partea interesantă care se bazează pe imaginație. Acuma vom adaugă brush-urile astfel încât partea de jos a render-ului să se dezintegreze în mai multe bucăți. Eu am folosit mai multe brush-uri în formă de pete care le-am adăugat fiecare într-un layer separat. Fiecare layer să fie adăugat sub layer-ul cu mâna stângă care este primul. Folosește mai multe brush-uri cu stropi, nu acelaș brush și de dimensiuni diferite. După fiecare brush adăugat, adaugă un layer mască layer-ului și șterge părțiile nedorite. Dacă nu vei șterge, vor fi prea multe brush-uri, iar acest lucru duce la haos, ceea ce nu vrem să avem. Nu te grăbi la acest pas, încearcă mai multe brush-uri și poți, de asemenea, să ștergi din brush-uri folosind tot un brush ăn formă de pete. Posibilitățiile sunt infinite. Eu am folosit culoarea #171918 pentru brush-uri. După câteva încercări, eu am obținut acest rezultat.

Pasul 6

În acest pas, vom umple brush-urile de dezintegrare și le vom amesteca cu render-ul. Prima dată selectează toate layerele cu brush-uri și du-te la Layer > Duplicate layers. După aceea apasă Ctrl+E pentru a îmbina copiile. În așa fel am introdus toate brush-urile într-un singur layer fără să le pierdem pentru a putea lucra mai ușor cu ele. După ce ai terminat de făcut layer-ul cu brush-uri, crează o copie a render-ului. Selectează layer-ul cu copia render-ului și du-te la Edit > Transform > Flip Horizontal, iar după aceea du-te la Edit > Transform > Flip Vertical. Mută layer-ul cu copia astfel încât să fie deasupra layer-ului cu brush-uri și în paleta Layers, dar și în document. Apasă clic dreapta pe layer-ul cu copia și selectează Create Clipping Mask. Tocmai am adăugat render-ul ca și fundal la brush-uri, dar problema este că render-ul nu este destul de larg astfel încât să acopere toate brush-urile, așa că folosește Healing Brush Tool sau Clone Tool pentru a acoperi și restul brush-urilor. În final crează o tranziție bună de la render la brush-uri.

Pasul 7

Acuma folosește un alt brush în formă de stopi pe pistol. Crează un layer nou unde aplică brush-ul cu orice culoare. După aceea ia o monstră de culoare de la pistol și aplic-o brush-ului. Dacă este nevoie, adaugă un layer mască și șterge din brush.

Pasul 8

Acuma selectează toate layerele care le ai în afară de cele de fundal (pasul 1 și 2) și cele folosite pentru pistol (pasul 7). Adică selectează toate layerele cu brush-uri, cel cu mâna și render-ul. Crează o copie pentru fiecare layer și după îmbină copiile. Selectează acest layer și du-te la Filter > Sharpen > Sharpen. După fă o copie primul layer (cel cu gradient) și mută-l mai sus decât acest layer în paleta Layers. Apasă clic dreapta pe layer-ul cu copia fundal-ului și selectează Create Clipping Mask. După aceea setează acest layer pe Soft Light cu opacitatea la 40%.

Pasul 9

Acesta este ultimul pas. Crează un layer nou care să fie primul în paleta Layers. După crează o selecție cu forma render-ului + brush-urile + brush-urile de la pistol și umple selecția cu #c7cad3. După schimbă opacitatea la acest layer la 40% și ești gata. Acest layer a fost creat doar pentru a amesteca render-ul cu fundalul.


Mr.Ben
Rang: Administrator
Mesaje : 64
Data de inscriere : 17/06/2011
Varsta : 23
Localizare : Braila

Vezi profilul utilizatorului
Spatiu Publicitar
Scris de Mr.Ben - Lun Aug 15, 2011 11:51 am
Tutorialele plagiate sunt ilegale.
=> In cos.

_________________

Regulament | Tutoriale Premium | Nu ofer suport prin M.P.

• Subiectele active ale zilei | Top 20 al postatorilor zilei | Top 20 al postatorilor din forum •
• Creeaza un forum gratuit | © phpBB | Forum de suport | Semnaleaza un abuz | Contact | Echipa de administrare a forumului | Parteneri | Regulament General •
Creati un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog